#CLIMATE OF CHANGE

Neked pár kattintás, nekünk egy újabb eszköz a klímavédelemért folytatott küzdelemben! Csatlakozz hozzánk, már csak pár száz aláírásra van szükség!


Online aláírásgyűjtést indítottunk a #ClimateOfChange programunk szervezésében, aminek fő célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozás és az elvándorlás összefüggéseire!


ÍRD ALÁ AZ ONLINE PETÍCIÓT PÁR KATTINTÁSSAL! bit.ly/peticio-csatlakozom


Az ENSZ klímavédelmi konferenciájának 27. ülésszakán (COP 27) személyesen adjuk át az álírásokat Ursula von der Leyen-nek, az Európai Bizottság elnökének novemberében, Afrikában.


Napjainkban egyre nagyobb fókuszt kap a globális felmelegedés és a környezetkárosodás témája, ami az egész emberiséget érinti, a hátrányos helyzetű országok és emberek esetében pedig megsokszorozzák a már fennálló akut fenyegetések hatásait.
Azok az országok és csoportok, akik a leginkább hozzájárulnak a válságok létrejöttéhez, hozzáférhetnek azokhoz az erőforrásokhoz, amelyekkel alkalmazkodhatnak a romló körülményekhez.
Nemzetközi petíciónk pár kattintással történő aláírásával olyan szabályozási változtatásokért járulhatsz hozzá, amelyek egészséges és fenntartható holnapot biztosítanak a jelenlegi és jövő generációknak.


Az a reményünk, hogy aláírásod segítségével vitát indíthatunk, és ezek az ügyek az európai politika napirendjén fókuszba kerülnek!


dearprogramme #baptistaszeretetszolgalat #climateofchange

 

 

GALÉRIA