Igazgatói köszöntő

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Barátaink!

Szeretettel köszöntök Mindenkit oldalunkon; bízom benne, hogy értékes, élményekkel és hasznos információkkal teli pillanatokat sikerül szereznünk honlapunk böngészése közben.

Intézményünk, a Pannonhalmi Béla Baptista Iskola és Gimnázium – illetve annak jogelődje – közel 30 éve fogadja, neveli, oktatja, terelgeti az iskolánkba bizalmat fektető családokat, gyermekeket tradicionális értékek mentén, kiemelkedő szakmai nívóval.

Általános iskolai hagyományainkra, szakmai tudásunkra, tapasztalatainkra építve - azt gazdagítva, „megsózva” új tartalmakkal, személyi és tárgyi infrastruktúrával – a 2023/24-es tanévtől iskolánk gimnáziumi képzéssel bővül. (Ennek részletei a honlapunkon böngészhetők.)

Mérő László szavaival élve „az oktatásba való befektetés hozama mindig, minden társadalomban és minden pillanatban nagyjából annyi, mint a húzó iparágaké. Időről időre változik, hogy éppen mik a gazdaság húzó iparágai, de az oktatás mindig közöttük van.”

Hiszem, hogy tettünk, teszünk egy lépést ismét a HOLNAPÉRT. Nagy öröm a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola és Gimnázium közössége számára, hogy a Fenntartó részéről szakmai munkánk és terveink rendre támogatásra lelnek, és immáron jó pár éve együtt lépdelünk a közös úton, melynek alapköve, hogy „a baptista iskola több, mint iskola”. Bízunk benne, hogy még hosszú, sikerekkel kikövezett ösvény vár ránk.
Köszönet a támogatásért, a bizalomért, az értő figyelemért.

Az irodám ajtaja nyitva; bárminemű kérdés, észrevétel esetén bizalommal forduljon/fordulj hozzám intézményünk központi számát tárcsázva!

Tatai Erika
igazgató

Igazgatói köszöntő PDF megnyitása

CSATOLT DOKUMENTUMOK